Oog voor elkaar

14 juli 2023 Oog voor elkaar

Het was 25 juni 2023 een warme dienst in de open lucht. Niet alleen omdat de temperatuur rond de 30 graden schommelde, ook omdat er een fijne sfeer was. Het programma had een mooie samenstelling, de sprekers brachten een duidelijke en zinnige boodschap, de liederen waren goed gekozen en na afloop was er veel ruimte voor ontmoeting en niet te vergeten: de (muzikale) techniek was dik in orde!

Inmiddels is het een prachtige traditie om met de kerken uit Voorthuizen op de vierde zondag van juni een Openluchtdienst de organiseren. Voor een groot aantal mensen is het dan ook een gebeurtenis waar jaarlijks naar wordt uitgekeken. Voor anderen is het een aangename vakantieverrassing om een dergelijke dienst mee te maken. Met enkele warm klinkende zinnen in het Engels werden zelfs buitenlandse bezoekers welkom geheten. We zijn geweldig dankbaar voor de tomeloze energie die is ingezet om deze feestelijke dienst mogelijk te maken.

Tijdens de dienst zelf gebeurt er veel, voor en na zo’n dienst gebeurt er nog veel meer! We danken vooral onze God en Vader, die oog heeft voor ons. Hij geeft ons genade en vrede en draagt ons op om oog te hebben voor elkaar. Voor Hem is de glorie en de eer!