Geniet van de terugblik op het Gemeente Startweekend 2023-2024

12 oktober 2023 Geniet van de terugblik op het Gemeente Startweekend 2023-2024

DANK

God heeft ons een geweldig mooi weekend gegeven. Allereerst dank aan Hem. En ook aan alle medewerkers, de organisatoren, de camping Het Beloofde Land. Geest.  En ook veel dank aan  de bezoekers en kampeerders. Jullie kwamen in groten getale, brachten een fijne sfeer en veel gezelligheid mee. Fijn ook om zoveel nieuwe leden te zien. 

GENIETEN

We hebben genoten van de ontmoetingen met elkaar, de workshops, de gesprekken, van het kamperen, het kampvuur, het heerlijke eten en van de prachtige locatie met het zwembad!  De praise-avond was onvergetelijk en de startdienst op zondag was indrukwekkend. Iemand vertelde op zaterdagavond: “Het is nu al een geweldig mooi weekend, terwijl het nog maar halverwege is.” Onvergetelijk door de zegeningen die er werden ontvangen. Ook het feit dat er kinderen in de Stilte Tent waren geweest is iets om voor te danken. Mooi is ook het Graffiti bord “VOLG MIJ”, dat door de deelnemers gezamenlijk is gemaakt. 

FOLLOW JESUS

Het thema van het weekend was: “VOLG MIJ”.  Er is een lied: “I have decided to follow Jesus”. We hebben daarvan in de dienst fysiek getuigd door je voetprint te tekenen op een papieren loper. Dit brengt ons bij de vraag: “Willen we Hem volgen in ALLES?” Misschien brengt het ons nog eerst bij de vraag of we voldoende zicht hebben op de heerlijkheid, die het volgen van Jezus brengt. 

OP AVONTUUR, DURF JIJ?

Je kunt zeggen dat het volgen van Jezus een avontuur is met ingrediënten van nieuw leven, nieuwe hoop, moed, vriendschappen, vergeving, genezing en ook eerbied voor de Heiligheid van God de Vader. We hebben hiervan mogen proeven in het weekend. Durf jij je leven los te laten en Hem te volgen? Opvallend is dat Jezus zelf zegt: “Ik ben de Goede Herder en de schapen kennen Mijn stem en ze volgen Mij” (Joannes 10). Het gaat er kennelijk om of wij de stem wel herkennen….  Een uitdaging voor ons allemaal.

Als je ingelogd bent kun je hier nog meer foto’s bekijken.