Gemeenteweekend – Open Hof 12,5 jaar

9 juli 2021 Gemeenteweekend – Open Hof 12,5 jaar

Wat zijn we blij jullie te kunnen uitnodigen voor het gemeenteweekend op 11 en 12 september 2021!

Het thema van het weekend is:

Life on Fire

n.a.v. Romeinen 12:11b: “Laat je aanvuren door de Heilige Geest”.

Er zijn een aantal dingen te vieren:

  • Christengemeente De Open Hof bestaat 12,5 jaar. Het is een grote zegen van onze Hemelse God en Vader dat Hij dit mogelijk maakt, en dat willen we vieren!
  • De start van het nieuwe seizoen. Wat zien we er naar uit. We bidden dat het komende jaar een jaar mag worden van verbreding, verdieping, en van ontmoeting. Een dieper leren kennen van de Here Jezus en van elkaar.
  • Dat we samen gemeente mogen zijn. Dat Gods Geest onder ons werkt en ons wil aansporen al het goede van het evangelie te delen met elkaar, en vooral ook met de mensen om ons heen.

We bieden jullie het volgende programma aan:

Voor de zoetekouwen
Onder leiding van Annette Faasse ga je aan de slag met het bakken van taarten. No-bake, want zoveel ovens hebben we natuurlijk niet. Annette is eigenaar van Taart is Feest en weet álles over beslag, smaak en natuurlijk het decoreren. Het resultaat smullen we met elkaar op als toetje na de bbq.

Voor het hart vol muziek
Wat fijn dat we weer samen mogen zingen, wat hebben we dat gemist! Deze middag gaan we onder leiding van Monique van de Kaa God groot maken en Hem aanbidden. Ben je muzikant? Neem dan vooral je (akoestische) instrument mee.

Voor de sportieveling
‘Jaaaaaaaa, goal!’. ‘Hier, hier, hier!’. ‘Renneeeeeeen’. Dat zijn de kreten die we op het sportveld zullen horen. Onder leiding van Frontline Global gaan we lekker actief aan de slag.

Voor de culinaire levensgenieter
Zaterdagavond staat een barbecue op het programma. Onder leiding van Jacco en Jules Vlijm bereiden we in deze workshop de barbecue voor. Dat belooft een gezellige marinade te worden!

Voor de kinderen is er een theaterprogramma van Deksels! en een sport- en spelprogramma.

Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar ceesvandebeek@gmail.com.

Geef het volgende aan in je mail:

  • Aantal personen
  • De leeftijden van de personen
  • Of je wel of niet mee gaat kamperen

Geef je zo snel mogelijk op!